Brain Mood Ortholon, een natuurlijke rustgever

Brain Mood Ortholon is een natuurlijke rustgever voor die momenten dat mijn lichaam en geest extra ondersteuning kan gebruiken. Het is effectief als verhoogde stress ervaar, maar ook om mijn nachtrust te ondersteunen als het in slaap komen niet goed wil lukken. Maar ook korte perioden van somberheid worden door het gebruik van dit middel effectief onderdrukt.
shop3773100.logo.0.logo_cv

Natuurlijke ingrediënten en dosering

Brain Mood bevat de natuurlijke extracten van de Griffonia simplicifolia, het St. Jan’s kruid en de Rhodiola rosea. Al deze ingrediënten staan al jarenlang bekend om hun rustgevende eigenschappen. Ik mag 2 keer daags 1 capsule innemen , bij voorkeur voor het eten of een half uur voor het slapen gaan. Mocht dit onvoldoende werken dan kan ik deze dosering nog maximaal 1x herhalen.

Een groot voordeel vind ik het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten. De capsules bevatten geen suikers, geen gluten, geen lactose of andere middelen waar het lichaam een ongewenste reactie op kan geven. Het is als het ware een natuurlijke oplossing voor een natuurlijk probleem.