Welk opbergsysteem moet jij kiezen?

Opbergsysteem

Een goed opbergsysteem is erg belangrijk om alles netjes en op orde te houden op de werkplaats. Een opbergsysteem is een systeem voor het bewaren van bijvoorbeeld producten. Als alles netjes opgeborgen is zorgt het voor meer rust, ruimte en veiligheid op de werkvloer. Maar welk opbergsysteem is goed voor jou? Hier zijn een aantal tips!

Hoeveel?

Je moet natuurlijk nagaan hoeveel documenten of goederen je moet opslaan en hoe groot deze zijn. Je opbergsysteem moet namelijk groot genoeg zijn voor alles wat je wilt opbergen.

Wat?

Wat ga je opslaan? Afhankelijk van wat je gaat opbergen, moet je een bepaald soort opbergsysteem zoeken. Zijn het kleine spullen, dan is een kleine doos of een kleine kast voldoende. Zijn het grotere voorwerpen, denk dan aan grotere opbergboxen die je op elkaar kan stapelen.

Toegankelijkheid

Stel je wilt documenten, papieren of mappen opslaan die je nooit nodig hebt, dan kun je die ergens anders opslaan waar je niet zo makkelijk bij kunt. Maar als je het dagelijks nodig hebt, houd het dan vooral bij de hand. Dit zorgt dat het fijner en efficiënter werkt. 

Waar?

Wil je het opbergsysteem in zicht of uit zicht? Dit hang waarschijnlijk aan wat je wilt opbergen, maar hier moet je wel rekening mee houden. Privacy is hier een belangrijk aspect en je moet zowel aan je eigen privacy als aan de privacy van je klanten denken.