Whatsapp business is een vorm van Whatsapp die speciaal is ontworpen voor ondernemers. Deze versie van Whatsapp lijkt op de gewone vorm van Whatsapp, deze versie beschikt echter over een aantal extra functionaliteiten als de gewone versie van whatsapp. Via Whatsapp business is het mogelijk om berichten te sorteren, automatisch berichten in te stellen en op deze manier de berichten snel te beantwoorden. Voor de klanten is Whatsapp business een laagdrempelige manier om in contact te komen met het bedrijf. Ook is er bij whatsapp business de mogelijkheid om belangrijke informatie aan het bedrijfsprofiel toe te voegen, denk hierbij aan het adres en de contactgegevens van het bedrijf. Door het labelen van de berichten kunnen deze op een later moment gemakkelijk worden teruggevonden.

Wat is de toegevoegde waarde van Whatsapp business voor sport merken?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende sportmerken, er zijn grote merken die iedereen kent en ook veel ZZP’ers die een kleine onderneming zijn begonnen. Voor sportmerken is het van belang om goed bereikbaar te zijn voor de klanten. Dit zorgt ervoor dat de klanten sneller contact opnemen met het bedrijf en eventueel sneller een aankoop doen. Via Whatsapp business kan er op een snelle en efficiënte manier met de medewerkers gecommuniceerd worden.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnen komende berichten van klanten binnen 30 seconden op te pakken en de klanten verder te helpen. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de voorraad, de status van een bestelling of mensen die graag meer informatie over het merk willen hebben. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u en uw klanten klaar. Indien u benieuwd bent naar onze diensten zoals flowbot en chatbot en wat wij voor u kunnen betekenen bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.