Tablet reparatie Eindhoven

Een maand of 2 geleden heb ik mijn tablet van de trap laten vallen en toen was het beeldscherm tot binnenin kapot gegaan. Toen heb ik ‘’tablet reparatie Eindhoven’’ ingetypt in Google en klikte als eerste op Tipotelecom. Ik ben vervolgens gelijk naar dat bedrijf toe gegaan, want je kan daar binnenlopen zonder afspraak. Het is midden in Eindhoven in een winkelstraat.

Wilt u ook naar dit bedrijf toe om uw scherm te laten repareren of er is wat anders mis met uw telefoon? Dan is dit bedrijf zeer makkelijk te vinden op Google.

Je volgt de volgende stappen:

  1. Ga naar www.google.nl
  2. Typ het volgende in: Telefoon reparatie Eindhoven
  3. De bovenste website die wordt aangegeven moet u dan hebben.

De winkel

Het is een kleine winkel, maar fantastisch ingericht. Aan de muur hangen ontzettend veel accessoires, je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij hebben het. De mensen die daar werken zijn van jonge leeftijd en weten dus veel van telefoons, tablets etc. af. Bijna elk merk dat tegenwoordig veel gebruikt wordt kun je daar laten maken. Dat is zeer handig als je bijvoorbeeld een merk hebt dat minder vaak voorkomt dan de rest.

Tablet reparatie Eindhoven

Personeel

Het personeel is erg ervaren en up to date van technologieën. Dus als je advies nodig hebt kun je daar altijd langs gaan en dan geven zij je het beste advies om verder te kunnen met je apparaat. Zo heb ik toen ook advies gevraagd over hoe ik het beste mijn scherm heel kan houden. Tipotelecom gaf aan dat je het beste een glasplaatje erop kan zetten inclusief een telefoonhoesje.