J & S bedrijfsdiensten kan elke bedrijfsruimte schoonmaken

De bedrijfsruimte schoonmaken wil er bij bedrijven nog weleens bij inschieten. Het ontbreekt het gewone personeel aan tijd of zin en voor je het weet ziet je bedrijfsruimte er rommelig uit. De eerste indruk die je daarmee wekt op klanten is niet best. En voor je eigen werknemers is het niet prettig om aan het werk te gaan in een ruimte die niet goed is schoongemaakt. J & S bedrijfsdiensten kan dat probleem oplossen. De schoonmakers komen zo vaak je maar wilt de bedrijfsruimte schoonmaken, of het nu gaat om een productieafdeling of om kantoorruimtes.

Een bedrijfsruimte schoonmaken met een glimlach

Alle schoonmakers bij J & S bedrijfsdiensten houden van hun vak. Dat kun je zien, want ze zijn altijd in een goed humeur en doen hun werk met een glimlach. Logisch, want zij beschikken over alle opleidingen en diploma’s die vereist zijn voor een bedrijfsruimte schoonmaken. Elke dag weer gaan ze op pad om de rommel van anderen op te ruimen. Of het nu gaat om het aflappen van bureaus, het leeggooien van prullenbakken, het zuigen van de tapijten of het boenen van de vloeren. Elke klus die hoort bij de bedrijfsruimte schoonmaken wordt serieus aangepakt en netjes uitgevoerd.

Extra services

Hoewel de bedrijfsruimte schoonmaken de hoofdactiviteit is van J & S bedrijfsdiensten zijn er nog veel meer dingen die je door het bedrijf kunt laten doen. Denk aan gevelreiniging, het volledige buitenonderhoud en een calamiteitenservice. Als je besluit om het gebouwonderhoud uit te besteden wordt eerst een conditiemeting gedaan en daarna wordt een stappenplan opgesteld om je gebouw in enkele jaren tijd weer in topconditie te krijgen. De calamiteitenservice houdt in dat er hulp wordt geboden bij het opruimen na ongelukken, zoals schade na een brand of na een overstroming.