Een papierloze recorder aanschaffen

Papierloze recorder

Veel bedrijven hebben inmiddels een papierloze recorder aangeschaft. De recorders worden gebruikt in fabrieken waar bepaalde metingen worden gedaan. Voorheen kwamen de uitslagen op papier, maar nu komt er geen papier aan te pas. Alles wordt opgeslagen in een geheugen en dat is fijn. De uitslagen zijn meteen op de computer te bekijken en hiermee is het makkelijker werken.

Via CasCade is het mogelijk om aan het programma van dit apparatuur te komen. Deze worden via CHINO in Japan besteld. Er zijn diverse modellen hier te bestellen en daarom kan je het beste op de website gaan kijken. Hier zie je de verschillende modellen naast elkaar staan.

Hier kan je een papierloze recorder aanschaffen met touchscreen

Bij veel bedrijven is het belangrijk om te controleren of de temperatuur binnen een bedrijf wel goed is. Bijvoorbeeld in een fabriek waar etenswaren worden bereid, moet je geen temperatuur hebben die boven de 20 graden uitkomt. Bovendien is de luchtvochtigheid hier ook erg belangrijk. Door gebruik te maken van deze apparatuur kan je dit allemaal in de gaten houden en eventueel actie ondernemen als blijkt dat de waardes niet goed zijn.