Vandaag de dag is het mogelijk om via een urenregistratie app op je smartphone of tablet in – en uit te klokken. Dit is mogelijk gemaakt door Tamigo. Dit bedrijf  is de ideale online personeelsplanning oplossing voor zowel werkgevers als werknemers om urenregistratie snel en efficiënt te verwezenlijken. Sinds ons bedrijf hier ook mee werkt, kan ik zeggen dat er bijna tot geen fouten meer in de salarisstroken staan. Tevens kunnen de medewerkers op locatie, dus nergens anders dan alleen op het bedrijf, in – en uit klokken. Op deze manier heeft iedereen altijd inzage in zijn of haar gewerkte uren.  urenregistratie app

Zal niet meer anders willen

Het bedrijf waar ik werk heeft de urenregistratie app eerst 30 dage op proef genomen voordat zij werkelijke een pakket hebben afgesloten. Tijdens deze 30 dagen konden zij bepalen of zij na deze periode wel of niet een pakket gingen afsluiten. Het is uiteindelijk een dikke ‘ja ‘geworden. 

Voordat het allemaal zover was dat iedereen een beetje handigheid in deze app kreeg, hebben een paar medewerkers eerst een workshop hierover gevolgd. Tijdens de workshop zal je vertrouwd raken met het hele proces – van de planning tot de export van de werkelijke uren naar payrollsysteem. Moet zeggen dat dit een zeer interessante training was.