Claudia Zuiderwijk op Linkedin

Claudia Zuiderwijk is al vanaf 2014 voorzitter van de KvK. Deze functie heeft zij van de voormalig Kamers van Koophandel begeleid vanaf reorganisatie naar een modern publiek voor ondernemers. Zij zorgt ervoor dat de website zo goed mogelijk is ingedeeld voor ondernemers. Door ondernemers zo goed mogelijk te informeren hoopt zij dat zowel de zzp’ers als de MKB’ers stappen kunnen maken.

Challengeclaudia zuiderwijk

Claudia Zuiderwijk heeft 10.000 studenten uitgenodigd om mee te doen aan een challenge. Dit met als reden om de KvK goede ideeën te geven, om vervolgens betere informatie te vergaren. Ze merken dat de zzp’ers slecht ondersteund worden op het gebied van ondernemerschap, netwerken en verkopen. Dit terwijl ruim 2/3 nascholing wilt volgen. Het is daarom van belang om dit zo snel mogelijk aan te pakken. Claudia is ontzettend druk en is al goed op weg. Daarnaast is Claudia lid van de Raad van Commissarissen bij KPN en APG Groep, bestuurslid bij PubliQ en lid van het Forum Smart Industry.

Door middel van de challenge hoopt Claudia de website te moderniseren en zo in te richten, dat elke ondernemer op een prettige manier en eenvoudig op de website kan rondkijken. Bent u ondernemer? Hou dan de ontwikkelingen goed in de gaten.