Groothandel kweekspullen

Ik was op zoek naar een geschikte groothandel kweekspullen om deze te verkopen in mijn eigen webshop. Sinds kort heb ik namelijk een eigen webshop in kweken, echter nog geen geschikte groothandel gevonden die ons assortiment kan verbreden….

logo

Door te zoeken op het internet hoopte ik diverse bedrijven met elkaar te vergelijken om zo het beste te vinden welke betaalbaar is voor klanten. De klanten die mijn webshop zullen bezoeken en vervolgens willen bestellen worden doorverwezen naar het desbetreffende bedrijf waar je het daadwerkelijk kan verkopen. Hiermee verbreedt is uiteraard het assortiment maar ook de verdienste naar mij toe. Doordat ik terecht ben gekomen op de website van Growshopnederland.nl is het mij duidelijk geworden dat het bij hun een stuk voordeliger is als wat ik elders gezien had, echter wist ik natuurlijk niet wat het kwaliteit doet bij hun. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om eerst een testproduct te bestellen alvorens ik het in mijn webshop zet.

Deze bestelling werd netjes in behandeling genomen en heb er ook een bevestiging van mogen ontvangen. Nog geen twee dagen later werd het netjes ingepakt en wel bij mij thuis bezorgd, naar mijn mening is dit erg snel en heb er dan ook voor gekozen om hun producten te verkopen in onze webshop!