Een goede hovenier uit Helmond

Ben je op zoek naar een hovenier Helmond en omstreken, dan ben je hier aan het juiste adres. Het bedrijf Somers kan je op rekenen en hier kan je vanuit gaan dat jouw droom tuin ook werkelijkheid gaat worden. Natuurlijk moet je eerst de nodige gesprekken hebben gehad voordat de tuinman aan de slag kan gaan. Er moet namelijk precies duidelijk worden gemaakt hoe jouw tuin eruit moet komen te zien. Daarvoor wordt er eerst een tekening gemaakt en als dat niet genoeg is kan er ook een 3D tekening gemaakt worden. Op deze manier lijkt het net als of je al door je eigen tuin loopt, het lijkt dan allemaal zo echt.  hovenier Helmond

Een super resultaat

Nadat wij de nodige gesprekken hadden gehad met de hovenier uit Helmond, is deze voor ons aan de slag gegaan. Van tevoren hebben wij nog wel een prijsindicatie gekregen, maar het ontwerp was zo mooi dat wij daar niet eerst over na moesten denken.

Inmiddels is onze tuin omgetoverd tot een waar paradijs. Het is nu elke keer genieten wanneer ik ’s morgens de gordijnen open doe en daarna in ons droomparadijs kan rondlopen. Vooral de zitjes en de mooie vijver in onze tuin hebben het helemaal afgemaakt.