Unieke kinderkleding bij Woods

Sinds een jaar ben ik moeder geworden van een prachtig zoontje. Een baby heeft natuurlijk ook kleding nodig en ik ben al lang bezig geweest met het zoeken ervan. Op internet zie je veel winkels die kinderkleding aanbieden maar weinig zijn er te onderscheiden met kinderkleding van Woods. Via mijn nicht kwam ik op deze site en ik zag gelijk al na 2 keer klikken prachtige kleding te koop staan.

Redelijke prijs voor wat je krijgt

Voor mijn kleine zoontje zocht ik een paar truitjes en wat kleinere producten zoals een muts en sokken. Bij Woods hebben ze een groot en variërend assortiment en dus had ik al snel wat gevonden: 3 truien en een muts. Voor deze artikelen was ik totaal 70,95 euro kwijt. Niet heel erg veel dus.

Top levering

Over de levering van Woods ben ik zeer tevreden. De kleding was al snel thuis bezorgt en heb zag er goed uit, en nu nog steeds. Mijn zoon draagt de truien en muts al een paar maanden en het ziet er nog steeds nieuw uit. Bij veel kleding zie je dat het als snel krimpt of een hele andere vage kleur krijgt. Bij de kledingmerken die Woods aanbied is dat naar mijn mening niet zo.

Leuke kortingen

Wat ook nog een leuk extra voordeel was aan de bestelling die ik heb geplaatst waren de kortingen die ik kreeg. Ik kreeg namelijk 10% korting op de merken Bon en Gladesville. Deze kortingen zie je niet zo snel op andere sites voor deze merken, mooi meegepakt dus op de webshop van Woods! Ik ben oprecht tevreden over de service en kwaliteit, mij zien ze zeker nog een aantal keren terug!