Aanbesteding schoonmaak uitbesteden? Ik heb een tip!

Aanbesteding schoonmaakHeb jij hulp nodig bij aanbesteding schoonmaak? Dan kan ik Lankester Schoonmaakadvies van harte aanbevelen. Ik heb zelf onlangs goed samengewerkt met dit bedrijf en heb dit als zeer prettig ervaren.

Aanbesteding schoonmaak? Dit bedrijf is een ervaringsdeskundige

Ik run een middelgroot bedrijf dus ik heb twee keer per week een schoonmaakster nodig. Echter waren wij niet helemaal tevreden met dit schoonmaakbedrijf. De communicatie was niet goed, maar de werkzaamheden ook niet. En dat terwijl we een hoop geld betaalden! Daarom ging ik op zoek naar een ander schoonmaakbedrijf in de regio. Ik was bezig met de aanbesteding van schoonmaak toen ik in contact kwam met Lankester Schoonmaakadvies. Zij vertelden me dat ze mij konden helpen met het hele voortraject. Ik vertrouwde op hun ervaring en heb de selectie toen aan hun overgelaten. Zij gingen voor mij op zoek en wisten precies waar ze op moesten letten.

Snel een goed schoonmaakbedrijf gevonden

Al binnen twee weken hebben ze een schoonmaakbedrijf aangedragen dat voldoet aan de criteria. Ik had hier dan ook direct een goed gevoel bij en ben met ze in zee gegaan. Hier heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van, want ons pand is weer netjes schoon en de communicatie verloopt vlekkeloos.