Op zoek naar een opbergbox waterdicht? Ik vond bij ProPetto waterdichte opbergboxen. De boxen zijn bedoeld voor buiten en dus voorzien van een design dat zorgt voor een goede afwatering en ventielatieroosters om schimmel te voorkomen. Naast praktisch moet een opbergbox waterdicht zijn maar ook veilig. Daarom zijn alle kisten voorzien van een deksel met gasveren. De deksel kan dus nooit zomaar dichtvallen op je hoofd of vingers.

Voor buiten moet een opbergbox waterdicht zijn

Opbergbox waterdichtDe opbergboxen zijn ideaal om te gebruiken in je tuin maar ook zeer geschikt voor op de camping. In je tuin kun je er bijvoorbeeld buitenspeelgoed, tuinkussens of buitenspeelgoed in bewaren. Ook zijn er opbergkasten te koop voor fietsen en zelfs containers kun je netjes wegwerken met een speciale tuinkast. Op de camping kun je naast tuinkussens en buitenspeelgoed ook gasflessen bewaren. Je kunt ook kiezen voor een opbergbox met slot waardoor je de kisten ook goed kunt gebruiken in de openbare ruimte.

Verschillende formaten en materialen mogelijk

De opbergbox waterdicht is echt een aanrader om je spullen netjes en efficiënt buiten te kunnen opbergen. Er zijn verschillende formaten mogelijk waardoor je altijd een kist hebt die past bij jouw wensen. Ook heb je keuze uit een stalen kist of een houten kist.