Een oppepper voor uw keuken

Eens in de zoveel tijd is het nodig om een makeover te doen in uw huis om alles nieuw en verfrissend te houden. Deze keer zijn er wat tips voor een moderne oppepper voor de keuken door bijvoorbeeld de tegels te verven met een van de Beton cire kleuren of een felle primaire kleur. Door een contrast aan de brengen in uw keuken die er voorheen niet was tovert u gemakkelijk uw keuken om tot een verfrissende omgeving waar iedereen graag hun lunchdoos in klaar komt maken.

Textuur en kleur

Er zijn twee manieren waarop u snel en gemakkelijk een nieuw contrast in de keuken aan kunt brengen. De eerste is het maken van een textuur contrast zoals met een Betonverf look. Vaak zijn keuken erg glad in textuur, denk maar aan het aanrecht en de glanzende tegels. Met een betonlook kunt u makkelijk contrast maken. Daarnaast is de keuken vaak neutraal van kleur omdat dat makkelijk zou zijn om schoon te maken, maar met moderne producten is dat geen probleem. Het aanbrengen van een laag leuke felle kleur verf kan een mooi contrast opleveren waar u geen grote moeite voor hoeft te doen.

Een goede onderlaag

Wanneer u gaat verven is het wel belangrijk om ook aan Kalkverf kopen te doen, want in een ruimte zoals de keuken is er veel kans op schade aan de muur. Iedereen is altijd druk bezig in de keuken dus er gaat vaak wel een glas water om of er stoot iemand tijdens het afwassen met een pan tegen de muur. Het zou zonde zijn als kleine dingen zoals dat de muur zouden beschadigen. Kalkverf onderlaag zorgt ervoor dat uw prachtige opgepepte keuken nog lang kan stralen.