Fysio voor chronische pijn en blessures

Of je nu chronische pijnklachten hebt of een acute blessure hebt opgelopen, in Veldhoven kun je terecht bij de fysio. Deze fysio in Veldhoven is ooit begonnen als sportfysio en neemt de kennis en aanpak vanuit deze hoek mee in alle behandelingen. Dat wil zeggen dat er een behandelplan wordt opgesteld met een bepaald doel. Iedereen heeft een ander doel als het gaat om fysio. Als je jong bent wil je vooral van je blessure af bijvoorbeeld, maar misschien ben je ouder en wil je minder last hebben van bepaalde pijnklachten.

Werken naar je doel

Met dit gestelde doel stel je samen met de fysio een behandelplan op. Vanuit de sportfysio is het doel over het algemeen zo snel mogelijk weer kunnen sporten, zonder risico dat de blessure op korte termijn weer terugkeert omdat je te snel weer bent begonnen. Zo snel mogelijk een effectief resultaat behalen dus. Dat neemt de fysio ook mee in behandelingen voor chronische klachten. Er zijn minder behandelingen nodig, maar de behandelingen zijn wel effectiever. Daarom kies je voor deze fysio.

Ruime openingstijden

Of je kiest voor de fysio omdat er ruime openingstijden zijn. Ze garanderen dat je binnen 24 uur na het oplopen van je blessure een afspraak kunt maken bij de praktijk. Dat kan omdat ze niet van 9 tot 5 werken. Je kunt dus ook buiten je werk of school om afspraken plannen bij deze fysio. Maandag tot en met woensdag zijn ze geopend van half 8 ’s ochtends tot half 10 ’s avonds. Op donderdag en vrijdag openen ze om dezelfde tijd, maar sluiten om 6 uur. Op zaterdag sluiten ze om 5 uur en op zondag zijn ze gesloten.