Vloeren egaliseren

Het vloeren egaliseren moest wel even gebeuren ja, het was al een tijdje geleden dat dat gebeurd was en het was op dit moment geen overbodige luxe. Ik had het laten doen door een amateur bedrijf omdat mijn vloeren egaliseren niet echt een zorg was, mijn ‘bedrijfje’ was toch nog maar net gestart.

Afbeelding 022Ik heb nu mensen in dienst en mijn kamertje uitgebreid naar het hele pand, maar het vloeren probleem is in het hele pand hetzelfde. Ik wilde professionals die wisten wat ze deden en het beste werk leverde. Ik kwam op de site zebdenuyl.nl en ik wist zeker dat zij mijn probleem konden oplossen. Na het opnemen van contact en het opvragen van de offerte, die er heel goed uitzag, kwamen de werknemers van Zeb den Uyl langs om alles te inspecteren.

De dag dat ze begonnen zag het er al gelijk heel professioneel uit, ze gingen vakkundig te werk en wisten wat ze deden. Ze hebben het hele pand aangepakt en het was heel snel klaar. Ik kon mijn ogen niet geloven, het zag er heel mooi uit. Ik was en ben nog steeds super blij met het werk van Zeb den Uyl. Dit komt zeker heel professioneel over bij mijn klanten, top!