Huwelijksreportages bij Van Essen Producties!

Onze bijzondere dag wilden wij graag op een mooie manier vastleggen. En hoe kun je een trouwdag nou het beste laten vastleggen? Door een huwelijksreportage natuurlijk! Voor huwelijksreportages kun je terecht bij Van Essen Producties in Duiven. Mijn man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door de mensen van dit bedrijf en we zijn ontzettend tevreden. De foto’s zijn ongelooflijk mooi geworden, ze geven de sfeer exact weer, precies zoals we het wilden.

HuwelijksreportagesWe wilden een goede fotograaf

Bij het regelen van een bruiloft komt ontzettend veel kijken. Één van de onderdelen die hoog op ons lijstje stond was de fotografie, we vonden het namelijk belangrijk om een goede fotograaf in te huren, zodat we ons meest bijzondere dag altijd kunnen blijven herinneren. We zochten naar huwelijksreportages op het internet en kwamen op de website van Van Essen Producties terecht. De werkwijze en portfolio sprak ons aan en we besloten kennis te maken. De kennismaking beviel ons vervolgens zo goed, dat we besloten om met Van Essen Producties in zee te gaan.

Wij raden Van Essen Producties aan

Op de dag zelf was Monica, fotografe bij Van Essen Producties, ruim op tijd aanwezig op de locatie. Met haar expertise en fijne persoonlijkheid stelde ze ons op ons gemak waardoor de foto’s precies zijn geworden zoals we wilden. Ze is de hele dag aanwezig geweest op onze dag, maar we hebben absoluut geen last gehad van haar aanwezigheid. Wij raden Van Essen Producties van harte aan wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden van een huwelijksreportage.