Groene hoed tijdens klimaatprotest

De klimaatprotesten zijn alweer een tijdje bezig. Het valt op dat veel van de demonstranten een nieuw soort hoofddeksel bij zich hebben. De groene hoed blijkt een enorme hit te zijn bij alle leiders van de demonstraties. Dit is zelfs niet alleen bij alle leiders het geval de gewone klimaatdemonstrant draagt ook zo een prachtige groene hoed. De populariteit komt uit het niets en het lijkt wel of alles dat dezelfde kleur heeft wordt gezien als iets van de natuur. Het is voor de ontwerper wel een goed beeld want hij ziet nu een hele nieuwe doelgroep die dol is op zijn product.

Demonstraties zijn een gewoonte

In de huidige maatschappij is het normaal om hier en daar een Demonstratie te zien tegen de gevestigde orde. De klimaatprotesten zijn zeker en goed voorbeeld hiervan. Er wordt gevraagd voor een beter plan om het klimaat te bestrijden. Wij zelf zijn bezig met het ontwerpen van nieuwe en ook mooie hoofddeksels maar wisten nooit dat de groene hoed zo populair zou worden bij deze mensen. Zij vinden het namelijk heel erg mooi dat de groene kleur van alles met zich mee brengt over de natuur. Dit is een goed gevoel om te hebben als ontwerper van de groene hoed.

De kleur van de natuur

Het werd al eerder aangegeven maar mensen zien de kleur van de groene hoed als de kleur van de natuur. Op deze manier wordt het verkopen van de groene hoed een stuk eenvoudiger. We kunnen namelijk zelf aangeven, dat wij ook achter het klimaat staan en op die manieren via dit maatschappelijk gesprek onze marketing uitvoeren. het is misschien niet ethisch maar we weten wel dat dit goed kan werken. Op die manier zorgen wij ervoor dat onze verkoopdoelen worden behaald. Alle publiciteit daar moet je wat mee doen en wat van maken dat wordt het vaakst gezegd.