Er komt meer kijken dan je denkt bij het aanleggen van sportvelden. Je moet rekening houden met de bodemsoort van het terrein en met het toekomstige beheer en onderhoud en de kosten die daarbij horen. Je hebt vaak te maken met verschillende partijen, zoals de sportvereniging, vrijwilligers, de gemeente, een hoveniersbedrijf…enzovoort.

BTL Advies

Dit groene architecten- en ingenieursbureau is expert in duurzame en groene oplossingen voor het inrichten van de buitenruimte. Zij hebben diverse specialisten in huis. BTL heeft al veel ervaring opgedaan in het aanleggen van sportvelden. Van kunstgras tot gravel, van topsporter tot recreant, BTL heeft alle kennis in huis. BTL adviseert je ook over alle zaken eromheen, zoals capaciteit en haalbaarheid, duurzaamheid, wetgeving en kostenbeheersing.

BTL voor beheer en onderhoud sportvelden

BTL heeft alles in huis om ook het beheer en het onderhoud van sportvelden voor haar rekening te kunnen nemen. Zij hanteren hierbij duurzame en innovatieve middelen om zonder gif toch goed onderhoud te leveren. Een modern machinepark staat hierbij tot hun beschikking.

Zoek een locatie bij jou in de buurt

Wil je een vrijblijvend advies? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Zoek hier de voor jou dichtstbijzijnde vestiging. Voor meer informatie over groene mogelijkheden voor jouw sportpark kan je hun brochure downloaden of doorlezen. Spreek je liever iemand aan de telefoon, bel dan 0411-622036.

De vijf garantie van BTL

De toegevoegde waarde van BTL is

  1. Een groene aanpak
  2. Kennis en expertise
  3. Het hanteren van één aanspreekpunt
  4. Toekomstgericht
  5. Geen meerwerk bij Design & Construct (mocht BTL iets over het hoofd hebben gezien bij het advies of het ontwerp, dan nemen zij hiervoor volledige verantwoordelijkheid en lossen dit op, zonder hiervoor extra kosten bij jou in rekening te brengen)