Fijne vakantie gehad in trekkershutten Limburg

e6378a5680-Logos-logomaashoevekleurVoor een tweedaagse onderbreking van een fietsvakantie door Limburg ben ik op de Maashoeve in Ohé en Laak terecht gekomen. De ontvangst is gastvrij en de trekkershut ligt op loopafstand van het goed onderhouden toiletgebouw.

Rustige camping in Ohé en Laak

 

Ik heb het verblijf in de trekkershutten Limburg op de Maashoeve als bijzonder rustgevend ervaren. De trekkershut heeft alles om te kunnen slapen, koken, zitten en te ontspannen. Het enige wat ik zelf heb meegenomen was een slaapzak, borden en bestek. Pannen zijn in de keuken voorradig. Bijzonder handig zijn de aanwezige stopcontacten om een telefoon op de laden of gebruik te maken van een laptop. Buiten staat een picknickbank en is een waslijn aanwezig. Fietsen worden bij de trekkershut geplaatst. De camping heeft ook een overdekte fietsenstalling, daar heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om mijn elektrische fiets op te laden.

Het gebruik van de schone en goed warme douches is bij de prijs van een overnachting inbegrepen en dat is wel zo comfortabel. De Maashoeve beschikt over een keurige wasserette waar ik gebruik heb gemaakt van zowel de wasmachine als een wasdroger. Ideaal als je op fietsvakantie bent en niet teveel bagage bij je hebt.