Goede klapstoeltjes van Ergoquip!

Als jij nog klapstoeltjes nodig hebt kijk dan snel op de website van Ergoquip. Deze website heeft een breed aanbod aan comfortabele klapstoeltjes voor een goede prijs.

wachtkamerstoel_madrid02Klapstoel

De klapstoel is dé oplossing voor plekken waar stoelen niet vaak nodig zijn. Niet alleen op feesten is de klapstoel ideaal, maar ze zijn ook handig voor op het werk of bij voorstellingen. De klapstoel neemt niet veel ruimte in beslag en is daardoor een fijn product voor in huis en op het werk. De klapstoelen van Ergoquip zijn ontzettend comfortabel. De brede zitting en ergonomische bekleding zorgen ervoor dat de klapstoel zit als een gewone stoel, terwijl dit niet zo is. Ook zijn de klapstoelen van Ergoquip ontzettend stevig. Ze worden gefabriceerd in de fabriek van Samsonite, dus ze kunnen wel tegen een stootje.

Ruimte

De klapstoelen opbergen is vaak wel nog een probleem. Vaak staan de stoelen tegen de muur in een vergaderzaal of werkruimte op het punt van omvallen. De klapstoelen van Ergoquip bestaan uit twee onderdelen, dus als je de stoelen uit elkaar haalt zijn er twee veilige onderdelen die je naast elkaar kan opstapelen. Geen onhandige rijen meer, dat is beter voor de veiligheid van jou en je collega’s. Ook oogt het opgeruimder voor wanneer er bezoek komt. Maak vooral een afspraak om langs te komen in de showroom en zelf een kijkje te nemen!