Adverteren Google hoe doe je dat?

marketing

Adverteren op Google is niet altijd heel eenvoudig, er gaan namelijk echt wel een aantal stappen vooraf voordat de advertentie die jij wilt op Google verschijnt. Adverteren Google wordt vaak door de meeste mensen wel onderschat, het is niet echt een makkelijk stappenplan als jij er de ballen verstand van hebt. Maar waar begin je nou eigenlijk en waar moet je zijn? Ik ga dit kort voor je samenvatten zodat jij hopelijk stapsgewijs verder komt in het maken van jouw advertentie. Allereerst moet je je doelstellingen bepalen vanuit daar bepaal je je publiek. Voer zoekwoorden in en stel budgetten en maximale biedingen vast.

Bouw een optimale account structuur en schrijf hierin goede advertenties. Maak vanuit hier effectieve landing pages. Bouw daarna aan je remarketing lijst. Maak van optimaliseren een gewoonte en adverteren in Google gaat je makkelijk af.

adverteren

Wat zijn nou echt de voordelen van Google Ads?

Je zou je vast wel afvragen ja waarom adverteren Google? En wat zijn hier nou eigenlijk de voordelen van. Voor Google ads zijn er best wel wat voordelen, en die gaan we even voor jou op een rijtje zetten zodat jij weet waarom je hier nou eigenlijk voor moet kiezen. Het eerste voordeel is dat je met Google ads een specifieke doelgroep kan bereiken, het tweede voordeel is dat jij zelf bepaalt met welke zoekwoorden jij te vinden bent. Het derde punt is dat je super snel vindbaar bent via Google en naast dit hou je natuurlijk ook nog is de controle over de kosten zelf. Last but not least je kan natuurlijk ook champagnes tegelijkertijd uitrollen wie wilt dat nou niet?