Jongkind Inter- en Intranet Services voor alle computer beveiliging

Voorkomen is beter dan genezen zullen wij maar zeggen. Helaas ben ik daar te laat achter gekomen door een computer beveiliging op mijn computer te laten zetten. Als eigenaar van een webshop moet je van alle markten thuis zijn, daar ben ik ondertussen wel achter gekomen. Via mijn computer doe ik al mijn zaken regelen, er nooit bij stil gestaan dat anders mensen ook wel interesse in mijn zaken online konden hebben. Het begon op een dag dat ik boze klanten aan de telefoon kreeg met de vraag waarom ik allerlei facturen wederom aan hun had verzonden. computer beveiliging

Goed geholpen door Jongkind IIS

Dankzij de snelle en vakkundige hulp van Jongkind IIS welke een goede computer beveiliging op mijn computer heeft gemaakt, is erger voorkomen. Op de één of andere manier was mijn computer gehackt en waren er belangrijke gegevens van de klanten binnen handbereik van de hackers gekomen. Door deze actie hadden zij de gegevens misbruikt om op deze manier de klanten tot betaling over te laten gaan. 

Maarten Jongkind, de oprichter en naamgever van Jongkind IIS heeft met zijn bedrijf al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van computers. Niet voor niets leveren zij service onder het keurmerk van ICT Waarborg, een garantie elke klant.