Op zoek naar vacatures in Veldhoven fulltime

vacatures in Veldhoven fulltime

Na mijn studie te hebben afgerond ben ik op zoek gegaan naar vacatures in Veldhoven fulltime. Al snel kwam ik op de website van de McDonald’s terecht en zag hier leuke banen staan en de mogelijkheid om door te groeien. Wanner je 15 jaar of ouder bent, kan je hier al aan de slag gaan. Hier leer je de fijne kneepjes van het werken in een horeca bedrijf. Leuk als je hier later echt jouw beroep van wilt maken. Niet echt het werken in een restaurant trok mij aan, wel het regelen en organiseren hiervan in de functie van een manager leek mij geweldig om te doen.

Zeer leuke vacatures in Veldhoven, fulltime

Bij de McDonald’s zijn er diverse mogelijkheden om door te kunnen groeien. Je kan hier zelfs een management traineeship volgen als HBO’er en dat leek mij geweldig. Deze opleiding zal perfect aansluiten op mijn studie en daarom heb ik hier een reactie op gegeven.

Inmiddels werk ik alweer een paar maanden in dit restaurant. Als manager heb ik het laatste woord en moet ervoor zorgen dat alles in het restaurant op rolletjes loopt. Vaak moet ik omschakelen om een bepaalde situatie op te lossen, maar dat maakt mijn beroep juist zo leuk.