Ideale true twin snowboards

Wanneer je graag freestyle de berg af gaat of juist in het park bent te vinden om te oefenen met tricks, is het handig om een true twin snowboard te hebben. Dit is een snowboard dat perfect symmetrisch is en dus geen duidelijke voor- of achterkant heeft. Het maakt daarbij dus ook niet uit met welk been je voor staat. Zo kun je uitproberen wat fijn voor jou werkt, maar ook lekker afwisselen tijdens het boarden. Bovendien sta je op een true twin snowboard precies in het midden van het board met je voeten. Door al deze eigenschappen kun je goed draaien tijdens het boarden.

Snowboard voor dames

Bij het kiezen van een geschikt snowboard dames is het van belang om de juiste board lengte voor jouw lichaamslengte en -gewicht te nemen. Een korter snowboard draait sneller om zijn as terwijl een langer snowboard sneller is tijdens de afdaling. Voor dames zijn er verschillende mooie prints te vinden dus kun je het snowboard kiezen dat ook qua stijl het beste bij je past. Ga bijvoorbeeld voor een uitbundige rozenprint in graffiti stijl of een board met een stoere roofvogel erop in natuurlijke kleuren. Zo mogen jij en je board zeker gezien worden op de piste.

Stoere en comfortabele snowboard outfit

Heb je eenmaal een mooi board te pakken, dan moet je natuurlijk ook een bijpassende snowboard outfit aantrekken. Je kunt kiezen voor een aparte jas en broek, maar ook een pak wat uit een geheel bestaat. Het voordeel van het laatste is dat je geen blote rug krijgt of steeds je broek omhoog danwel je jas omlaag moet trekken. Het is praktisch om met laagjes te werken, zodat je altijd nog wat aan of uit kunt trekken indien nodig. Je kunt kiezen voor effen kleding in rustige kleuren, maar ook voor een bomenprint of knalroze details.