Online EOS kopen bij Bitvavo

online EOS kopen

De grootste hype rondom EOS, gaat vooral om de founder van de cryptomunt: Dan Larimer. Dit is een zeer grote naam in de cryptowereld, omdat hij verantwoordelijk is voor een paar baanbrekende technologieën. Hij heeft onder andere “delegated proof of stake” geïntroduceerd in de blockchainwereld, dat gezien kan worden als een republikeinse vorm van Proof-of-Stake.

De meest beroemde technologie die hij de wereld in heeft geholpen is echter het concept van gedecentraliseerde autonome organisaties (het concept waar Ethereum om draait en waar deze dus uiteindelijk zo groot mee is geworden).

Dan Larimer kan gezien worden als een echte cryptocurrency-veteraan die uiteindelijk zijn grootste bekendheid heeft gekregen met twee zeer indrukwekkende blockchainstartups: BitShares en Steemit. online EOS kopen

 

Waarom kies je voor Bitvavo?

 

Bitvavo biedt op dit moment de mogelijkheid om meer dan 30 verschillende cryptocurrencies gemakkelijk aan te schaffen met iDEAL. Alle beschikbare munten hebben wij in het overzicht aan de rechterkant opgenomen. Het kopen van cryptocurrency kan gemakkelijk door tegoed te storten in je account.

Dit kan door euro’s, Bitcoin of Litecoin over te maken naar Bitvavo. Het storten van euro’s kan door middel van een iDEAL-betaling (direct) of door een bankoverschrijving (1 werkdag) te doen. In de toekomst zullen meer betaalmethodes toegevoegd worden, zoals Bancontact.