Bij Ecowings verkopen zij ook mannen tassen

Ja u leest het goed, Ecowings verkoopt ook mannen tassen. Ecowings is een expert wat betreft het maken van duurzame tassen voor zowel mannen als vrouwen. En wat helemaal geweldig is aan deze tassen is dat deze gemaakt worden van gerecyclede autobanden. Doordat deze autobanden weer een nieuw leven wordt ingeblazen voorkomt het op deze manier om het milieu te vervuilen. Ook houdt het de vakmensen die deze tassen maken aan het werk. Al met al genoeg redenen om ook zo een mooie tas aan te schaffen en dan hebben wij het nog niet eens gehad over de mooie tassen. Vooral voor de mannen zijn er mooie tassen te koop. Tassen die zeer stevig zijn en gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een laptop in mee te nemen. mannen tassen

Leuk voor de feestdagen

Niet alleen zijn deze tassen zeer mooi en praktisch, maar het is ook een leuk cadeau om te geven. Denk bijvoorbeeld aan de komende feestdagen, wie wil er nu niet zo een mooie tas krijgen?

Mocht u interesse hebben hoe deze tassen gemaakt worden dan kan ik u adviseren om eens op de website van Ecowings te gaan kijken. Hier kan je zien hoe het proces in zijn werk gaat, van band tot tas.